Ferieglimt fra Skovvænget og Kastanjen

Skovvænget og Kastanjens "værkstedsfolks" ferie til Barcelona sommeren 2016.

Se de dejlige billeder her, der viser feriehygge i Barcelona.

Dimissionsfest for STU elever den 1. juli 2016

I dag kunne vi holde dimissionsfest for 8 unge STU elever.

Højtideligheden blev fejret med musik, taler, gaver, god mad og udstilling af 8 helt unikke afgangsprojekter.

Dimissionsfest for elever i 10. klasse

Så kom den store dag! 6 smukke unge mennesker sagde farvel til et langt og spændende skoleliv. Dimissionsfesten på Skolehjemmet var som altid en smuk og stemningsfuld oplevelse. Kære Andreas, Nanna, Maria, Nicklas, Cecilie og Victoria vi ønsker jer alt vel i STU men først en velfortjent dejlig sommerferie. ☀️

Sct. Hans aften på Marjatta

I & T i knibe, et skuespil til for et begejstret publikum

En rigtig hyggelig Sct. Hans aften på Marjatta. Aftenen startede med fællesspisning og grill i Skovvængets gård.Efterfølgende opførte medarbejdere fra Marjatta Fællesskabet et skuespil som foregik på Bredeshave, hvor den dejlige have var rammen. Som man kan se på billederne, et godt tilløbsstykke med et begejstret publikum, der levede sig ind i et Holberg lignede stykke skrevet af Paul Klarskov. Stykket handlede om genvordigheder i en IT-tidsalder.

Havens dag på Marjatta

Havens dag på Marjatta, er altid noget specielt og giver godt sammenhold. Arbejdsopgaverne bliver udført med godt humør og ligeledes pauserne.

 

Se flere billeder her.

En tur til Hjelholt uldspinderi

Torsdag den 16. juni, tog håndarbejdslærere fra Skolehjemmet, flittige basar medarbejdere og butik Pilti med beboere på udflugt, for at se på Hjelholt Uldspinderi. 

Det eneste uldspinderi i Danmark. Det var en fantastisk oplevelse i en lille privat virksomhed, som ud fra et bæredygtigt princip, forarbejder private kunders uld og samtidig producere spændende garner i de flotteste kvaliteter og farver.

Helsepædagogisk Sammenslutning har udgivet et nyt tidsskrift

Helsepædagogisk Sammenslutning har udgivet et nyt tidskrift for helsepædagogik og social terapi. Et tidsskriftet  der ønsker at belyse samtids­spørgsmål ud fra et antroposofisk grundsyn.

KAIROS vil være et tidsskrift for alle mennesker der arbejder på antroposofiske inspirerede institutioner, eller som i beslægtede sammenhænge eller på anden måde interesserer sig for dette arbejde.

KAIROS ønsker være i takt med tiden, forstået på den måde, at indholdet skal være vedkommende, relevant og nutidigt, således at medarbejdere og andre interesserede, kan se sig selv og deres egen virkelighed i det.

Koncert på SampoVig med Sys Bjerre

En fornøjelig koncert med Sys Bjerre og "Kollektivet Østergaard" på SampoVig den 27. april.

Læs mere her.

Koncert på Marjatta - Habadekuk

Kom til koncert på Marjatta, den 19. maj 2016 kl. 19.00-21.00 i Kulturhuset på Bredeshave. HABADEKUK - hårdtslående horn, heftig violin og medrivende tytmer kendetegner orkestret. Kom og bliv godt underholdt

Læs mere her.

Alle er velkomne - Entré kr. 100,- - Tilmelding vkru@marjatta.dk