Videreuddannelse i Steinerpædagogik

Invitation til foredrag v. Lisbet Kolmos - 7. september 2016 kl. 19.30

Empati og pædagogiske handlekompetencer

Kreativ indlevelse - kreativ oplevelse - kreativ handlen

Læs mere her.

 

Mandag den 15. august 2016 skifter vi til IP-telefoni.

Det betyder at:

- Der fremover bliver vist det lokalnummer der er ringet fra og ikke som nu vores hovednummer 5596 5119, man kan herefter se det direkte nr. der er ringet fra.

- Man kan stadig ringe direkte til afdelingerne, dog er der oprettet nye telefon numre som I kan se i telefonlisten –  her.

- Marjatta har stadig hoved nr. 5596 5119, det bliver der ikke ændret på, det er udelukkende når der ringes direkte til et lokalnummer.

Hvis I har nogen spørgsmål i forbindelse med ovennævnte, er I velkomne til at kontakte os.

Perfekt match sikrer Marjatta nye pladser

Marjatta overtager driften af Feldskovs botilbud til unge med udviklingsforstyrrelser.

Marjatta oplever stigende efterspørgsel og mangler pladser. Feldskov har uudnyttet kapacitet og er derfor på jagt efter en samarbejdspartner.

Det er udgangspunktet for et perfekt match som betyder, at Marjatta nu kan sikre nye pladser til 6-7 unge, som gerne vil i gang med Marjattas særlige ungdomsuddannelse (STU), der kombineres med et botilbud til de unge med udviklingsforstyrrelser. En uddannelse, der efterspørges i stigende grad.

Ferieglimt fra Skovvænget og Kastanjen

Skovvænget og Kastanjens "værkstedsfolks" ferie til Barcelona sommeren 2016.

Se de dejlige billeder her, der viser feriehygge i Barcelona.

Dimissionsfest for STU elever den 1. juli 2016

I dag kunne vi holde dimissionsfest for 8 unge STU elever.

Højtideligheden blev fejret med musik, taler, gaver, god mad og udstilling af 8 helt unikke afgangsprojekter.

Dimissionsfest for elever i 10. klasse

Så kom den store dag! 6 smukke unge mennesker sagde farvel til et langt og spændende skoleliv. Dimissionsfesten på Skolehjemmet var som altid en smuk og stemningsfuld oplevelse. Kære Andreas, Nanna, Maria, Nicklas, Cecilie og Victoria vi ønsker jer alt vel i STU men først en velfortjent dejlig sommerferie. ☀️

Sct. Hans aften på Marjatta

I & T i knibe, et skuespil til for et begejstret publikum

En rigtig hyggelig Sct. Hans aften på Marjatta. Aftenen startede med fællesspisning og grill i Skovvængets gård.Efterfølgende opførte medarbejdere fra Marjatta Fællesskabet et skuespil som foregik på Bredeshave, hvor den dejlige have var rammen. Som man kan se på billederne, et godt tilløbsstykke med et begejstret publikum, der levede sig ind i et Holberg lignede stykke skrevet af Paul Klarskov. Stykket handlede om genvordigheder i en IT-tidsalder.

Havens dag på Marjatta

Havens dag på Marjatta, er altid noget specielt og giver godt sammenhold. Arbejdsopgaverne bliver udført med godt humør og ligeledes pauserne.

 

Se flere billeder her.

En tur til Hjelholt uldspinderi

Torsdag den 16. juni, tog håndarbejdslærere fra Skolehjemmet, flittige basar medarbejdere og butik Pilti med beboere på udflugt, for at se på Hjelholt Uldspinderi. 

Det eneste uldspinderi i Danmark. Det var en fantastisk oplevelse i en lille privat virksomhed, som ud fra et bæredygtigt princip, forarbejder private kunders uld og samtidig producere spændende garner i de flotteste kvaliteter og farver.