Der er lavet en lille film om Marjatta, om hverdagen og undervisning

Der er blevet lavet en fin lille film om Marjatta, om hverdagen og undervisning.

Det er Paul Klarskov som har instrueret filmen og Jimmi Koldenberg som har komponeret musikken.

Filmen kan ses her eller på Youtube.

Sommerferie lukket i administrationen.

Kontoret har lukket fra torsdag den 17. juli til og med fredag den 25. juli.

God sommer.

Sankt Hans - Skuespil 2014

"Dr. Dokumentarius"

Sankt hans aften havde alle den store fornøjelse at være tilskuere til et muntert skuespil opført af en gruppe af Marjattas medarbejdere. Stykket var uden tvivl inspireret af Ludvig Holbergs verden, med intriger, kærlighed, forviklinger og absurditeter. Stykket var skrevet og instrueret af Paul Klarskov, og det gav anledning til stor jubel og latter blandt publikum.

Glæd dig over billederne her.

 

Teaterforestilling "Odysseus vender hjem" på SampoVig

Se plakaten her.

SampoVig opfører forestillingen "Odysseus vender hjem" i dagene 1. til den 4. juni. Til søndagens forestillinger kl. 16.00 og kl. 19.00 er i første omgang reserveret til forældre og pårørende. Til forestillingerne mandag den 2., tirsdag den 3. og onsdag den 4. juni vil vi gerne invitere beboere, medarbejdere og andre interesserede.

Da der kun er plads til 50 gæster til hver forestilling, er det vigtigt man tilmelder sig til den dag man ønsker at overvære forestillingen.

Tilmelding kan ske til Sanne Sjøstrøm på mail sroh@marjatta.dk

Majstangsfest - sommer og sol.

Midt i alt det grønne blev Majstangen flettet. Musik og glade ansigter der koncentrerede sig om at gå med røde og hvide bånd, ind imellem hinanden og på en måde så majstangen tilsidst stod med krans og flettede bånd.

Efter nogle hyggelige timer, blev dagen afrundet med is som pyntet  med flødeskum og guf, og det gjorde bestemt ikke dagen dårligere.

Se det festlige billeder her.

Der kom en Harley eller to forbi.....

Marjatta har haft besøg af Harley Davidson Club of Denmark som I år havde valgt at køre deres Toy Run tur til Marjatta og til stor glæde for både voksne og unge. Det var en fantastisk dag med sol grillede pølser, for slet ikke at tale om en tur på en Harley.

Ved denne lejlighed donerede Harley Davidson Club of Denmark en check på kr. 10.000,- til Marjatta's unge mennesker, med ønsket om at pengene ville gå til en festlig dag for dem.

Vi lader en række billeder tale for sig selv. - se dem her.

Onsdag den 30. april blev der holdt musikalsk festfyrværkeri på Marjatta.

Et meget veloplagt band med folkemusik, rock, salsa og bigband-jazz, indtog scenen med godt og smittende humør, hvilket blev besvaret med et meget veloplagt publikum, der fra første tone fyldte dansegulvet.

En oplevelse der varede langt længere end koncerten den aften.

Se billeder fra aftenen her: Billed 1, billed 2, billed 3.

 

Koncert med HABADEKUK den 30. april kl. 19.00

HABADEKUK, er et af  Danmarks førende folkebands. Med en kraftfuld blanding af folkemusik, rock, salsa og big band jazz, giver det 8 mands store band en uforglemmelig koncert, med mulighed for dans. Forvent alt fra vilde polkaer og jigs til lyriske valse og rå sømandssange i en uforglemmelig live oplevelse.

Habadekuk har vundet ”Årets Danske Folk Album 2011” ved Danish Music Award for deres debut plade ”Hopsadaddy”. Violinisten Kristian Bugge blev kåret som ”Årets Artist 2011” ved samme lejlighed. Desuden vandt bandet de nordiske mesterskaber i folkemusik NORD´ 09 i kategorien bedste gruppe.

Helsepædagogisk stævne den 28., 29. og 30. maj 2014

Helsepædagogisk stævne med temaet:

Inklusion
- at finde vejen til det specielle og individuelle i mennesket.

Læs mere her.