Villi som skraldemand med den nye mooncar...

Historien om en mooncar eller to ….

I foråret havde Villi og jeg en snak om, at han savnede at køre mooncar, når han var ude, for de to, som vi havde, var gået i stykker.
Derfor gik han altid på legepladsen og lånte en af de små mooncars, som han med sine 17 år var blevet noget for stor til.
Vi aftalte derfor, at vi ville bruge den næste stykke tid på at finde en mulighed for at finde penge til at købe en eller to store mooncars samt en vogn.

Dette blev nævnt for flere, og så fik vi nys om, at der var en annonce på et legat, Fru C. Hermansens mindelegat, hvor Villi var berettet til at søge.

Villi og jeg satteet brev sammen, som han skrev og hvor han ansøgte om penge til to mooncars og en vogn, så han kunne køre rundt sammen med en kammerat.

Der kom positiv tilbagemelding fra legatet, at der var givet 12.000 kroner til mooncars. Det bragte glæde hos Villi, og vi fik bestilt to mooncars og en vogn fra AJL-group.

Her i oktober landede de to mooncars, og efter udpakning og afprøvning, er begge mooncars og vogn nu klar til at blive kørt rundt på af Villi sammen med de andre unge mennesker, som bor på Marjatta.

En stor tak til Fru C. hermansens mindelegat.
Sonja Aagaard, assisterende legatansøger for Villi